Advertisements
Ονομάζεται φιλέτο του φτωχού και λιώνει στο στόμα…

Ονομάζεται φιλέτο του φτωχού και λιώνει στο στόμα…

Advertisements

Εαν είστε λάτρεις της μπριζόλας και θέλετε να έχετε την πιο τέλεια , γευστική και αφράτη μπριζόλα πρέπει να κάνετε αυτό το κόλπο και να την απογειώσετε..

Το μυστικό βρίσκεται στο αλάτι: απλώστε μια βαριά δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλένουμε πολύ καλά, για να μην μείνει αλάτι.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος της μπριζόλας και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, έως και 2 ώρες!

Advertisements

Δείτε το βίντεο με την διαδικασία..

Δήλωση αποποίησης
To «megalanea.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.