Εαν είστε λάτρεις της μπριζόλας και θέλετε να έχετε την πιο τέλεια , γευστική και αφράτη μπριζόλα πρέπει να κάνετε αυτό το κόλπο και να την απογειώσετε..
Το μυστικό βρίσκεται στο αλάτι: απλώστε μια βαριά δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλένουμε πολύ καλά, για να μην μείνει αλάτι.
Ο χρόνος που χρειάζεται για να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος της μπριζόλας και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, έως και 2 ώρες!
Δείτε το βίντεο με την διαδικασία..