Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε η Έλενα Χριστοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις της Γαίας Μερκούρη στις τηλεοπτικές κάμερες. Το πρωί της Τετάρτης 15/3 στο «Πρωινό μας», προβλήθηκε η συνέντευξη της Γαίας Μερκούρη και η booker μοντέλων είχε πολλά να πει. Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συνεργάζεται με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, είπε ότι τόσο η Γαία, όσο και ο Άγγελος Λάτσιος εργάζονταν ως σερβιτόροι το καλοκαίρι…
Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος δηλώνει «θέλω να πεθάνω κάνοντας έpωτα μέχρι τελικής πτώσης» σε προηγούμενη συνέντευξή της. Όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη Το πρωί δεν ξυπνάει ποτέ αμέσως, αγαπά πολύ τον ύπνο. Αν όμως τύχει και σηκωθεί “είμαι έτοιμη για όλα…!” Όσο για την απόλυτη ευτυχία για την Αγγελική Νικολούλη, κάτι τέτοιο σημαίνει “να την ζω με δόσεις μιας…
Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν άνθρωπο που να μην απολαμβάνει το λούσιμο στο κομμωτήριο. Αυτή η αίσθηση της χαλάρωσης είναι απερίγραπτη. Κάθε νόμισμα, όμως, έχει δυο όψεις. Αυτό που για μας μοιάζει ιδανικό για τον κομμωτή μας μπορεί να μοιάζει σαν αγγαρεία. Δείτε παρακάτω 23 αλήθειες που ο κομμωτής/η κομμώτριά σας δεν θα σας ομολογήσει ποτέ! Το σκούπισμα των μαλλιών…
Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τα εγκεφαλικά επεισόδια, τα πιο κοινά…
Οι πάσχοντες από κατάθλιψη που λαμβάνουν συμπληρώματα βιταμινών ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία.…
Πριν από λίγα χρόνια, οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας συνδέθηκαν…
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, μετά το έμφραγμα που…
Η γιορτή του Αγίου Γεωργίου είναι κινητή και κάθε χρόνο αλλάζει ανάλογα με την…
Αύριο Τετάρτη (24 Απριλίου 2024) στις 2:49 τα ξημερώματα θα κορυφωθεί η…
Με αφορμή τις φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη, στις οποίες φαίνεται εντελώς αγνώριστη…
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC η τύχη που είχαν οι φτωχοί…
Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους,…
Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη ήρθε χρόνια μετά…
Μια θεραπεύτρια αγκαλιάς μιλά για το ασυνήθιστο επάγγελμά της, αποκαλύπτοντας αναρίθμητοι πελάτες…
Μια ανάσα από την 25η Μαρτίου, ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά. Συστατικά 1,5 κιλό μπακαλιάρο, υγράλατο φιλέτο χωρίς κόκκαλο 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για πανάρισμα σπορέλαιο, για τηγάνισμα αλάτι πιπέρι κουρκούτι σκορδαλιά πατάτες τηγανητές Μέθοδος Εκτέλεσης Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο μας. Στραγγίζουμε καλά το ψάρι μας και το στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας ώστε να είναι στεγνό και να πιάσει καλά το κουρκούτι επάνω του. Φτιάχνουμε το κουρκούτι μας. Κόβουμε το μπακαλιάρο μας σε μικρές μερίδες, ίσες σε μέγεθος και πάχος ώστε να τηγανιστούν ομοιόμορφα. Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι με πολύ σπορέλαιο στη φωτιά μέχρι το λάδι να φτάσει τους 180ο C. Βάζουμε 200 γρ. αλεύρι σε ένα ταψί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Το κάθε κομμάτι το βουτάμε μέσα στο ταψί με το αλεύρι γιατί με αυτό το τρόπο θα κολλήσει καλύτερα το κουρκούτι στο ψάρι μας. Τινάζουμε το κάθε κομμάτι να φύγει το επιπλέον αλεύρι και μετά το βουτάμε στο μπολ μας με το κουρκούτι. Τινάζουμε το παραπανίσιο κουρκούτι και τηγανίζουμε μέχρι να χρυσαφίσουν τα κομμάτια γυρίζοντάς τα αν χρειαστεί. Τον μπακαλιάρο δεν τον ρίχνουμε απότομα στο καυτό λάδι. Πρώτα βάζουμε το μισό ψάρι και μόλις φουσκώσει λίγο το κουρκούτι τότε ρίχνουμε και το άλλο μισό μέσα στο τηγάνι. Όταν τηγανίσουμε σωστά τον μπακαλιάρο μας και γίνει τραγανός, αφαιρούμε σε ένα ταψί με απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και σκορδαλιά, όλο σε λαδόκολλα για πιο αυθεντικό ύφος. Δείτε το βίντεο Πηγή: www.fanpage.gr
Sign in to your account