Ο …μεροκαματιάρης Άγγελος Λάτσιος: Τι δουλειά έκανε ο γιος της Μενεγάκη, η αποκάλυψη on air

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε η Έλενα Χριστοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις της Γαίας Μερκούρη στις τηλεοπτικές κάμερες. Το πρωί της Τετάρτης 15/3 στο «Πρωινό μας», προβλήθηκε η συνέντευξη της Γαίας Μερκούρη και η booker μοντέλων είχε πολλά να πει. Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συνεργάζεται με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, είπε ότι τόσο η Γαία, όσο και ο Άγγελος Λάτσιος εργάζονταν ως σερβιτόροι το καλοκαίρι…

megalanea megalanea

Σούσουρο με τη Νικολούλη: “Θέλω να πεθάνω κάνοντας έρωτα μέχρι τελικής πτώσης”

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος δηλώνει «θέλω να πεθάνω κάνοντας έpωτα μέχρι τελικής πτώσης» σε προηγούμενη συνέντευξή της.     Όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη Το πρωί δεν ξυπνάει ποτέ αμέσως, αγαπά πολύ τον ύπνο. Αν όμως τύχει και σηκωθεί “είμαι έτοιμη για όλα…!” Όσο για την απόλυτη ευτυχία για την Αγγελική Νικολούλη, κάτι τέτοιο σημαίνει “να την ζω με δόσεις μιας…

megalanea megalanea

23 Μεγάλες αλήθειες που ο κομμωτής σου δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ

Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν άνθρωπο που να μην απολαμβάνει το λούσιμο στο κομμωτήριο. Αυτή η αίσθηση της χαλάρωσης είναι απερίγραπτη. Κάθε νόμισμα, όμως, έχει δυο όψεις. Αυτό που για μας μοιάζει ιδανικό για τον κομμωτή μας μπορεί να μοιάζει σαν αγγαρεία. Δείτε παρακάτω 23 αλήθειες που ο κομμωτής/η κομμώτριά σας δεν θα σας ομολογήσει ποτέ! Το σκούπισμα των μαλλιών…

megalanea megalanea

ΕΥΖΗΝ

Ένα μήνα πριν το εγκεφαλıκό το σώμα σου θα σου στείλει αuτά τα σnμάδια. Μην τα αγνοńσεις

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τα εγκεφαλικά επεισόδια, τα πιο κοινά…

megalanea megalanea

Η βıταμiνη που καταπολεμά κατάθλıψη, κοúραση, κóπωση και την καλή λεıτουργία του νεuρıκού σuστήματος

Οι πάσχοντες από κατάθλιψη που λαμβάνουν συμπληρώματα βιταμινών ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία.…

megalanea megalanea

Ευανθία Γαλάνη καθηγήτρια Oγκολογίας: «O καρκίνος θα γίνει χρόνια νόσος»

Πριν από λίγα χρόνια, οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας συνδέθηκαν…

megalanea megalanea

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Αν είχα αργńσει 5′ δεν θα τα κατάφεpνα – Είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, μετά το έμφραγμα που…

megalanea megalanea

Άλλαξε η γιορτή του Αγίου Γεωργίου 2024: Μπέρδεμα

Η γιορτή του Αγίου Γεωργίου είναι κινητή και κάθε χρόνο αλλάζει ανάλογα με την…

megalanea megalanea

Έρχεται η Ροζ πανσέληνος του Απριλίου

Αύριο Τετάρτη (24 Απριλίου 2024) στις 2:49 τα ξημερώματα θα κορυφωθεί η…

megalanea megalanea

Με μόνο 10 λέξεις: Η Ελεονώρα Μελέτη “τελείωσε” τη Μαρίνα Πατούλη για τα φίλτρα και την εμφάνισή της

Με αφορμή τις φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη, στις οποίες φαίνεται εντελώς αγνώριστη…

megalanea megalanea

Ποιός θα φανταζόταν ότι απο μια νεκρή φάλαινα θα έβγαζαν 1.5 εκατομμύριο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC η τύχη που είχαν οι φτωχοί…

megalanea megalanea

Διαμερίσματα, σπίτια, πολυκατοικία, οικόπεδα, εξοχικά: Η αμύθητη περιουσία Λάτσιου – Μενεγάκης και το μοίρασμα

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους,…

megalanea megalanea

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν ο πρώτος άντρας της Όλγας Τρέμη»

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη ήρθε χρόνια μετά…

megalanea megalanea

«Είμαι θεραπεύτρια αγκαλιάς»: Οι πελάτες την πληρώνουν 1.300 ευρώ τη νύχτα για να αποκοιμηθούν μαζί

Μια θεραπεύτρια αγκαλιάς μιλά για το ασυνήθιστο επάγγελμά της, αποκαλύπτοντας αναρίθμητοι πελάτες…

megalanea megalanea

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ο Άκης Πετρετζίκης είπε το μuστικό για τέλειο κουρκούτι και τραγανό μπακαλιάρο σκορδαλιά για την 25η Μαρτίου

Μια ανάσα από την 25η Μαρτίου, ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά. Συστατικά 1,5 κιλό μπακαλιάρο, υγράλατο φιλέτο χωρίς κόκκαλο 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για πανάρισμα σπορέλαιο, για τηγάνισμα αλάτι πιπέρι κουρκούτι σκορδαλιά πατάτες τηγανητές Μέθοδος Εκτέλεσης Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο μας. Στραγγίζουμε καλά το ψάρι μας και το στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας ώστε να είναι στεγνό και να πιάσει καλά το κουρκούτι επάνω του. Φτιάχνουμε το κουρκούτι μας. Κόβουμε το μπακαλιάρο μας σε μικρές μερίδες, ίσες σε μέγεθος και πάχος ώστε να τηγανιστούν ομοιόμορφα. Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι με πολύ σπορέλαιο στη φωτιά μέχρι το λάδι να φτάσει τους 180ο C. Βάζουμε 200 γρ. αλεύρι σε ένα ταψί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Το κάθε κομμάτι το βουτάμε μέσα στο ταψί με το αλεύρι γιατί με αυτό το τρόπο θα κολλήσει καλύτερα το κουρκούτι στο ψάρι μας. Τινάζουμε το κάθε κομμάτι να φύγει το επιπλέον αλεύρι και μετά το βουτάμε στο μπολ μας με το κουρκούτι. Τινάζουμε το παραπανίσιο κουρκούτι και τηγανίζουμε μέχρι να χρυσαφίσουν τα κομμάτια γυρίζοντάς τα αν χρειαστεί. Τον μπακαλιάρο δεν τον ρίχνουμε απότομα στο καυτό λάδι. Πρώτα βάζουμε το μισό ψάρι και μόλις φουσκώσει λίγο το κουρκούτι τότε ρίχνουμε και το άλλο μισό μέσα στο τηγάνι. Όταν τηγανίσουμε σωστά τον μπακαλιάρο μας και γίνει τραγανός, αφαιρούμε σε ένα ταψί με απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και σκορδαλιά, όλο σε λαδόκολλα για πιο αυθεντικό ύφος. Δείτε το βίντεο Πηγή: www.fanpage.gr

megalanea megalanea