Ειστε λάτρεις τις πατάτας ??? Εαν ναί σας έχουμε την καλύτερη και πιό νόστιμη συνταγή που έχετε δοκιμάσει έως τώρα..
Για να πάρετε μια πιο νόστιμη ψητή πατάτα, τις βράζετε εκ των προτέρων (5 λεπτά πριν τις βάλετε στην κατσαρόλα) με κρεμμύδι και ζωμό βοδινού (κύβο knorr).
Eαν έχετε φούρνο μικροκυμάτων, ψήστε τις πατάτες με τη φλούδα τους αφού πρώτα τις τρυπήστε σε δύο ή τρία μέρη με ένα πιρούνι και ψήστε τις για 8 λεπτά από κάθε πλευρά. Στη συνέχεια τα κόβουμε στη μέση και προσθέτουμε βούτυρο.
Για να πάρετε έναν πιο νόστιμο πουρέ, προσθέστε τριμμένο τυρί. Εάν δεν σκοπεύετε να το καταναλώσετε αμέσως, καλύψτε την επιφάνεια με γάλα και ανακατέψτε το.
Για να φτιάξετε τις πιο τέλειες τηγανιτές πατάτες το μυστικό είναι να τις κόψετε και να τις βάλετε σε ένα μπόλ με μπύρα για περίπου 2 ώρες.