Τηγανιτές πατάτες ενα φαγητό που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και υπάρχει σχεδόν σε καθημερινή βάση στο τραπέζι μας..
Μήπως όμως έχετε βαρεθεί να τρώτε τις απλές τηγανιτές πατάτες και θα θέλατε να της κάνετε ακόμα πιο τραγανές και νόστιμες με ένα απλό κολπάκι που χρησιμοποιούν στην αμερική?
Λοιπόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθαρίσετε τις πατάτες σας , να τις κόψετε και να τις πλύνετε, έπειτα να τις στεγνώσετε σε χαρτί και να τις ρίξετε μέσα σε κρύο λάδι και Στη συνέχεια δυναμώνεις την φωτιά και περιμένεις να τηγανιστούν για περίπου 20-25 λεπτά.
Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση, δοκίμασε να ρίξεις στο τηγάνι 1/4 κρεμμυδιού, 5 λεπτά πριν τελειώσει το τηγάνισμα για να πάρουν το άρωμα. Μόλις βγάλεις τις πατάτες από το τηγάνι, τις στεγνώνεις πάντα από το λάδι σε παχύ χαρτί κουζίνας.