Εαν σας αρέσουν τα γλυκά και πόσο μάλλον οι μπανάνες τότε σίγουρα αυτή η συνταγή θα σας τρελάνει τον ουρανίσκο ..
Σύμφωνοι, η ζάχαρη και το τηγάνισμα δεν το κάνουν τόσο υγιεινό, αλλά σίγουρα το προτιμάμε από γλυκά και ζύμες με βούτυρο και ζαχαρούχο γάλα.
Τα Υλικά μας
2 μπανάνες όχι άγουρες
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα κατά προτίμηση κειλάνης
1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
Λάδι
Για την Εκτέλεση
Σε ένα μπόλ προσθέτουμε τις κουταλιές ζάχαρη την κανέλλα και το μοσχοκάρυδο και τα ανακατεύουμε.
Κόβουμε τις μπανάνες με σε φέτες όχι πολύ χοντρές ούτε πολύ αδύνατες.
Θερμαίνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.
Πασπαλίζουμε τις μπανάνες μας με το μείγμα της ζάχαρης και ψήνουμε απο κάθε πλευρά περίπου 2-3 λεπτά.