Σε όλους αρέσει να τρώνε κεφτεδάκια ειδικά όταν τα συνοδεύετε με τηγανιτές πατάτες και μία χωριάτικη σαλάτα .. Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι αυτή η συνταγή με κεφτεδάκια από φέτα και γιαούρτι θα σας ξετρελάνει σίγουρα και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σίγουρα είτε με το μεσημεριανό σας η ακόμα και ο βράδυ γιατί είναι ελαφριά και πεντανόστιμη.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι τα εξής.
- 2 κούπες γιαούρτι
- 2 αβγά
- 1 1/2κούπα αλεύρι
- 1 κούπα τυρί φέτα
- ελαιόλαδο
Οπως είδατε θέλουμε μόνο λίγα υλικά και δεν κοστίζουν και πολλά.
Για να δούμε τον τρόπο παρασκευής τους.
- Ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά και βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
- Με ένα κουτάλι παίρνουμε απ’ το μείγμα μας και ρίχνουμε στο καυτό λάδι.
- Αφήνουμε να πάρουν χρώμα απ’ όλες τις πλευρές
- Αφήνουμε να κρυώσουν σε χαρτί κουζίνας.